A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні жителі Зіньківської громади!

Дата: 09.04.2022 18:00
Кількість переглядів: 220

Фото без опису

???? Сьогодні вночі та упродовж дня по всій Полтавській області чотири рази була оголошена"Повітряна тривога".

???? За інформацією начальника Полтавської обласної військової адміністрації Дмитра Луніна, у ніч з 8?? на 9?? квітня російські війська завдали ракетного удару по інфраструктурі Миргорода. За його словами, об’єкти зазнали значних руйнувань. На жаль, двоє людей постраждали. Наразі вони отримують всю необхідну допомогу.

????Станом на 1??8?? годину ситуація у місті та селах громади контрольована????????????

????Виконавчий комітет міської ради продовжує реєструвати та розселяти людей, які евакуюються. Станом на 9?? квітня прийнято та розселено 2??0??6??5?? переселенців.

????Продовжуємо видачу гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам. На сьогодні таку допомогу отримали 1??5??7??3?? переселенці.

????????????????? Дякуємо всім, хто долучається до двомісячника благоустрою та наводить лад на своїх присадибних ділянках.

?????Вкотре нагадуємо всім жителям Зіньківської громади про заборону спалювання сухої рослинності. На жаль, випадки спалювання сухої трави з настанням весни частішають, люди забувають, що вогонь не лише знищує сухостій, але й становить небезпеку для майна та життя інших громадян. Наголошуємо, що паліїв буде притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу (а в деяких випадках навіть кримінальної відповідальності) та складено на них протокол.

????????????Нагадуємо, що з 2??5?? березня цивільним жителям Полтавщини на період воєнного стану заборонено відвідування лісових масивів.

????????Шановні громадяни! Нагадуємо вам, що на території Полтавської області з 2??1??:0??0?? до 0??6??:0??0?? діє комендантська година. У цей час ЗАБОРОНЕНО з’являтися на вулицях та вмикати світло у домівках, установах, підприємствах, організаціях тощо! Дотримуйтесь режиму світломаскування?

????Міська рада працює цілодобово (?? тел.: 066-877-45-15).

????Приділяйте увагу своїм рідним і близьким???? Не піддавайтесь стресові та паніці.

??Велике прохання до всіх громадян: НЕ ігноруйте сирен та оголошень про "Повітряну тривогу"! Ховайтесь у бомбосховища та НЕ нехтуйте правилами безпеки!

????????Зберігаємо холодний розум, сильний дух, тримаймося і йдемо до Перемоги????????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора