A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулось засідання виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Дата: 08.04.2022 15:27
Кількість переглядів: 193

Фото без опису

???? Під головуванням міського голови Сергія Максименка 8 квітня відбулося засідання виконавчого комітету Зіньківської міської ради.

???? Члени виконкому доповнили перелік видів оплачуваних громадських робіт на території Зіньківської громади, провели повідомну реєстрацію колективних договорів між адміністраціями та трудовими колективами комунальних закладів громади, затвердили протоколи про результати електронних аукціонів оренди комунального майна.

???? На виконкомі було затверджено ряд рішень про встановлення опіки над майном дітей-сиріт та надано дозволи на вчинення правочинів стосовно рухомого та нерухомого майна, де права неповнолітніх дітей не порушуються. Затвердили рішення опікунської Ради при виконавчому комітеті Зіньківської міської ради, вирішили питання надання матеріальної допомоги на лікування мешканцям громади та надали громадянам одноразову допомогу на поховання.

???? Крім того, на засіданні виконкому було внесено зміни до Положення про порядок надання одноразової матеріальної допомоги жителям Зіньківської територіальної громади та до Програми підтримки соціально-вразливих верств населення «Турбота» на 2020-2024 роки.

???? За ініціативи старост Зіньківської громади члени виконкому підтримали рішення щодо звернення міської ради до відповідних органів державної влади про продовження терміну обробки документів для призначення допомог внутрішньо переміщеним особам відповідно до Постанови КМУ від 20 березня 2022 р. № 332 «Про Деякі питання виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам».

???? У "різному" перший заступник міського голови Олександр Тесля наголосив на необхідності впорядкування територій, благоустрою, санітарної очистки та озеленення території Зіньківської громади, приведення її у належний санітарний стан, так як до 29 травня 2022 року триває двомісячник благоустрою.

???? Вкотре виконавчий комітет міської ради закликає громадян проявити відповідальність, наводячи лад біля своїх домівок, у садах і на городах, та вивозити опале листя на сміттєзвалище або компостувати його. Адже в умовах воєнного часу доцільно надавати переваги фінансуванню витрат оборонної галузі, аніж витрачати кошти міського бюджету на щоденну ліквідацію несанкціонованих сміттєзвалищ обабіч доріг міста.

???? Міський голова Сергій Максименко, підводячи підсумки засідання виконкому, повідомив, що на території Зіньківської громади на сьогодні перебуває близько 2 тис. внутрішньо переміщених осіб. Продовжуємо роботу щодо підтримки переселенців, їх реєстрації та розселення.

????????Разом до Перемоги!????????

Виконавчий комітет Зіньківської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора