A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні жителі Зіньківської громади!

Дата: 07.04.2022 18:00
Кількість переглядів: 200

Фото без опису

????Сьогодні з 1??2??:1??2?? до 1??2??:4??6?? по всій Полтавській області була оголошена «Повітряна тривога».

????На 1??8??:0??0?? годину ситуація у місті та селах стабільна та контрольована????????????

????Виконавчий комітет міської ради продовжує реєструвати людей, які евакуюються. Станом на 7?? квітня прийнято і розселено 1??8??8??1?? переселенець.

????Продовжуємо видавати гуманітарну допомогу (продукти харчування, речі першої необхідності тощо) внутрішньо переміщеним особам. Прохання до тих, хто ще не отримав такої допомоги, звернутися до міської ради.

????Триває освітній процес за дистанційною формою навчання у закладах загальної середньої освіти громади, до якого залучено 1??4??2?? учні із числа внутрішньо переміщених осіб.

????????Не забувайте про дотримання з 2??1??:0??0?? до 0??6??:0??0?? правил комендантської години та не нехтувати вимогами світломаскування у темну пору доби.

????Міська рада працює цілодобово (?? тел.: 066-877-45-15).

??Шановні громадяни! Звертаємо вашу увагу, що на Полтавщині почастішали «повітряні тривоги». За інформацією начальника Полтавської обласної військової адміністрації Дмитра Луніна нещодавно були завдані ракетні удари по Полтаві, Кременчуку, Миргороду. На щастя, обійшлося без жертв і житлові будинки не постраждали. Нагадуємо, що як тільки-но ви почули сигнал «повітряної тривоги», перейдіть, будь ласка, в укриття. Бережіть себе та своїх рідних!

Тримаймося, наближаймо Перемогу????????????????????????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора