Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні мешканці громади!

Дата: 07.04.2022 16:48
Кількість переглядів: 239

На зображенні може бути: дерево та трава

???? Благоустрій – це щоденна трудомістка робота в громаді. Добре бачити і чути, як працівники відділу благоустрою постійно впорядковують зони відпочинку, вулиці міста та сіл Зіньківської ТГ. Задіяна техніка МКП «Зіньківський комунгосп». Адже на території Зіньківської громади з метою поліпшення навколишнього природного середовища, благоустрою, санітарної очистки та озеленення території Зіньківської громади, приведення її у належний санітарний стан відповідно до розпорядження міського голови Сергія Максименка з 29 березня по 29 травня 2022 року оголошено двомісячник благоустрою, яким затверджено ряд заходів.

?Судячи із кількості складеного на узбіччях доріг міста сміття, місцеві жителі активно долучилися до наведення ладу на території приватних садиб. Всі рослинні рештки з городів, квітників, опале листя і зрубане гілля мешканці міста складають обабіч доріг, тим самим перетворюють вулиці на стихійні сміттєзвалища.

????Незважаючи на обставини воєнного стану, комунальники, працівники відділу благоустрою Зіньківської міської ради постійно в роботі. Вчора і сьогодні, і кожного четверга і п'ятниці на вулицях міста працювала техніка комунальників спільно з відділом благоустрою. В ці дні вони спрямовують всі сили на прибирання вулиць міста. Обрізають гілки, кущі, вивозять складене мешканцями міста гілля, а через тиждень все повторюється. Часто доводиться спостерігати, як зіньківчани, окрім побутового сміття, виносять гній та будівельні відходи і складають біля сміттєвих баків, що додає роботи комунальникам. Крім того, це додаткові витрати коштів з місцевого бюджету, які сьогодні, в умовах війни, доцільніше було б направити для нашої територіальної оборони.

???? Прохання до всіх мешканців: вивозьте, будь ласка, сміття на сміттєзвалища, не складайте його на узбіччях чи біля сміттєвих баків! Плата за розміщення сміття на місцевому полігоні відходів не стягується. Тому доречно і правильно, особливо в умовах воєнного стану не засмічувати узбіччя доріг, а все вивозити чи компостувати.

??Закликаємо всіх мешканців громади бути пильними і відповідальними! Не паліть траву та сміття!

????Паління сухостою, трави та сміття у воєнний час прирівнюється до диверсії!

Виконавчий комітет Зіньківської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора