Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні жителі Зіньківської громади!

Дата: 06.04.2022 18:00
Кількість переглядів: 180

Фото без опису

???? Вдень по всій Полтавській області тричі була оголошена "Повітряна тривога".

????На 1??8??:0??0?? годину ситуація у місті та селах стабільна та контрольована????????????

????Усі сфери життєдіяльності населених пунктів працюють безперебійно.

????Виконавчий комітет міської ради продовжує реєструвати людей, які евакуюються. Станом на 6?? квітня прийнято і розселено 1??8??0??1?? переселенець.

????Триває видача гуманітарної допомоги (продукти харчування, речі першої необхідності тощо) внутрішньо переміщеним особам. На сьогодні таку допомогу отримали 1??2??2??0?? переселенців. Прохання до тих, хто ще не отримав, звернутися до міської ради????

????Сьогодні волонтери м. Зіньків доставили до міської ради гуманітарну допомогу від Deutsch-Ukrainische Gesellschaft Rhein-Neckar e. V. Щира подяка вам за співпрацю, безцінну підтримку та допомогу????

??Шановні громадяни! Не забувайте про дотримання з 2??1??:0??0?? до 0??6??:0??0?? правил комендантської години та не нехтуйте вимогами світломаскування у темну пору доби.

????Черпайте інформацію виключно з офіційних джерел! Не будьте жертвами інформаційної війни та не поширюйте фейки!

????????Розуміємо, що нині всім важко, кожен із нас хоче жити повноцінним життям, але до нього ми обов’язково повернемось після довгожданої перемоги????????

????Турбуйтесь про інших. Зараз є багато людей, яким потрібна допомога. Але почніть зі своїх рідних і близьких. Окрім того, навіть серед сусідів можуть бути люди, яким потрібно допомогти сходити за ліками ????чи продуктами харчування ???? Все це відволікає від переживань та трансформує нашу енергію в конструктивну.

????Міська рада працює цілодобово (?? тел.: 066-877-45-15).

Наша сила в єдності! Разом до Перемоги????????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора