A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні жителі Зіньківської громади!

Дата: 06.04.2022 09:20
Кількість переглядів: 176

Фото без опису

4??2??-й день повномасштабної війни…

????Вночі по всій Полтавській області була оголошена «Повітряна тривога».

????Станом на 9?? годину ранку ситуація у місті та селах громади стабільна та контрольована???????????? Щира подяка за це Збройним Силам України та нашій територіальній обороні, які несуть цілодобову варту????????

????????Продовжуємо збирати гуманітарну допомогу, приймаємо та розселяємо переселенців.

?????????????Працюємо над благоустроєм громади. Шановні громадяни, не будьте байдужими до чистоти, долучайтесь до двомісячника благоустрою та вчасно прибирайте території біля ваших домівок.

?? Прохання до всіх мешканців: вивозьте, будь ласка, сміття на сміттєзвалища, не складайте його біля своїх домівок!

?????Закликаємо всіх мешканців громади бути пильними і відповідальними! Не паліть траву та сміття! Паління сухостою, трави та сміття у воєнний час прирівнюється до диверсії!

??????Шановні громадяни! Вже вкотре звертаємось до вас із проханням НЕ реагувати на провокативні дописи та фейки у соціальних мережах. Зокрема, інформуємо про те, що за березень преміювання керівництва міської ради (міського голови, заступників міського голови, секретарів ради та виконкому, старост) не здійснювалося. Водночас преміювання отримали ті працівники апарату ради, які добросовісно виконували не лише свої безпосередні обов’язки, а й працювали в позаробочий час на оборону країни та громади. Місячний фонд заробітної плати за березень по апарату міської ради склав 95% по відношенню до лютого цього року.

????Міська рада працює цілодобово (?? тел.: 066-877-45-15).

Єднаймось, працюймо та тримаймось разом! Перемога за Україною????????????????????????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора