A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні громадяни!

Дата: 06.04.2022 09:30
Кількість переглядів: 227

Фото без опису

????????Згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 1??9?? березня 2??0??2??2?? р. № 3??3??3?? власники житлових приміщень, які безоплатно розміщують внутрішньо переміщених осіб під час військового стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО) для покриття витрат на проживання, у тому числі на оплату житлово-комунальних послуг, мають право на отримання компенсації витрат.

Як отримати компенсацію власнику приміщення?

????Зареєструвати своє житло, доступне для розміщення ВПО на сайті prykhystok.gov.ua

????Не пізніше наступного дня подати заяву до відділу житлово-комунального господарства виконавчого комітету Зіньківської міської ради за адресою: м. Зіньків, вул. Воздвиженська, 40, каб. 60, вказавши ім’я та по батькові кожного із розміщених осіб та додавши копії документів, що посвідчують їх особи.

????Щомісячно до 5?? числа подавати заяву до виконавчого комітету щодо кількості днів та кількості людей, яким надано тимчасове житло.

????У день припинення розміщення внутрішньо переміщених осіб або зміни їх кількості - подати заяву з інформацією про зміну переліку проживаючих осіб.

????Виконавчий комітет Зіньківської міської ради до 1??0?? числа подає зведену інформацію до обласної військової адміністрації.

????Виплата здійснюється у безготівковій формі за вказаними у заяві банківськими реквізитами до 2??0?? числа наступного місяця (????за умови відсутності заборгованості за комунальні послуги власника житла).

Хто може отримати компенсацію?

????Громадяни України віком від 1??8?? років, які є власниками житлових приміщень і безоплатно розміщують у цих приміщеннях внутрішньо переміщених осіб.

??Телефон для довідок: 066-645-38-16.

Виконавчий комітет міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора