A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні жителі Зіньківської громади!

Дата: 05.04.2022 18:00
Кількість переглядів: 172

Фото без опису

????Із 1??5??:4??4?? до 1??7??:5??0?? по всій Полтавській області була оголошена"Повітряна тривога".

????Станом на 1??8??:0??0?? год. ситуація у Зіньківській громаді стабільна та контрольована????????????

????Сьогодні було продовжено видачу гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам, які тимчасово проживають на території нашої громади.

????Виконавчий комітет міської ради продовжує реєструвати та розселяти людей, які евакуюються. Станом на 5?? квітня прийнято і розселено 1??7??9??7?? переселенців.

???? Триває освітній процес за дистанційною формою навчання у закладах загальної середньої освіти громади, до якого залучено 1??3??3?? учні із числа внутрішньо переміщених осіб.

????????Не забувайте про дотримання з 2??1??:0??0?? до 0??6??:0??0?? режиму комендантської години та світломаскування у нічний час. Не нехтуйте правилами власної безпеки?

????Міська рада працює цілодобово (?? тел.: 066-877-45-15).

????Шановні громадяни! Війна в Україні послала кожному з нас випробування на вміння жити та працювати, дала можливість перевірити, хто є рідними, друзями, колегами. Кожному з нас довелось пристосуватися до умов сьогодення і навчитися жити постійно тримаючи «руку на пульсі».

????Щоб хоч трішки відволіктися від жахливих новин сьогодення, приділяйте увагу своїм рідним і близьким, займайтесь рутинними справами, долучайтесь до благоустрою та весняно-польових робіт.

????Допомагайте та підтримуйте одне одного! Україна неодмінно переможе????????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора