A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні жителі Зіньківської громади!

Дата: 04.04.2022 18:00
Кількість переглядів: 177

Фото без опису

????Станом на 1??8??:0??0?? год. ситуація у Зіньківській громаді стабільна та контрольована????????????

???????? Спільними зусиллями зібрали та відправили два автомобілі гуманітарної допомоги Збройним Силам України та у м. Тростянець.

????Сьогодні більшість старостатів отримали гуманітарну допомогу для внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово проживають на території нашої громади. Видачу гуманітарної допомоги буде продовжено завтра????

????Виконавчий комітет міської ради продовжує реєструвати та розселяти людей, які евакуюються. Станом на 4?? квітня прийнято і розселено 1??7??4??7?? переселенців.

???? Триває освітній процес за дистанційною формою навчання у закладах загальної середньої освіти громади, до якого залучено 1??3??3?? учні із числа внутрішньо переміщених осіб.

????????Гарний настрій громадян значною мірою залежить від того, яким вони бачать своє місто чи село. Саме тому велике значення для кожного з нас має благоустрій. Висловлюємо щиру вдячність всім, хто долучається до двомісячника чистоти, наводячи лад на прибудинкових територіях????

?????Шановні громадяни! НЕ поширюйте у соцмережах переміщення техніки, напрями руху ракет, літаків – цим ви можете скоригувати ворога!

????????НЕ пишіть повні назви населених пунктів в особистих повідомленнях, групах, коментарях та телеграм-каналах. Цим також ви тільки допоможете ворогові!

?????Не забувайте про дотримання з 2??1??:0??0?? до 0??6??:0??0?? режиму комендантської години та світломаскування у нічний час. Не нехтуйте правилами власної безпеки!

????Міська рада працює цілодобово (?? тел.: 066-877-45-15).

Сьогодні ми як ніколи занурюємось в роботу з головою, забули про давні образи, конкуренцію та рейтинги, адже кожен із нас прагне лише одного – миру в рідній країні????????

Тримаймося, єднаймося, наближаймо Перемогу????????????????????????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора