A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні жителі Зіньківської громади!

Дата: 02.04.2022 09:05
Кількість переглядів: 200

Фото без опису

???? Сьогодні вночі по всій Полтавській області тричі була оголошена"Повітряна тривога".

???? За інформацією начальника Полтавської обласної військової адміністрації Дмитра Луніна, маємо невтішні новини. Цієї ночі окупанти нанесли ракетний удар по одному з об'єктів критичної інфраструктури м. Полтава. Багато ударів ворог здійснив по інфраструктурних об'єктах та житлових будинках м. Кременчука.

????Станом на 9?? годину ранку ситуація у місті та селах громади контрольована????????????

????Продовжуємо приймати та розселяти переселенців.

????З метою стимулювання економіки Полтавщини, від сьогодні на території Полтавської області скасовано обмеження щодо продажу алкогольних напоїв. У магазинах та закладах харчування можна буде купувати не лише слабоалкогольні, а й міцні напої із 1??2??:0??0?? до 1??8??:0??0??. НЕ продаватимуть алкогольні напої будь-якої міцності військовослужбовцям та представникам правоохоронних органів? Шановні громадяни! Відновлення продажу алкоголю не означає, що війна закінчилася. Правоохоронці обороняють нашу державу, тому не повинні витрачати час на врегулювання конфліктів, які виникають через алкоголь. Будьте пильними та відповідальними?????

????????????Нагадуємо, що з 2??5?? березня цивільним жителям Полтавщини на період воєнного стану заборонено відвідування лісових масивів.

????????Від сьогодні змінюється тривалість комендантської години на Полтавщині.

Тепер вона триватиме з 2??1??:0??0?? до 0??6??:0??0??.

??Під час комендантської години ЗАБОРОНЕНО перебувати на вулицях та в інших громадських місцях. ????Виключення становлять певні громадяни та працівники критичної інфраструктури. З собою вони повинні мати документи, що посвідчують особу чи спеціальну перепустку.

????Міська рада працює цілодобово (?? тел.: 066-877-45-15).

????Приділяйте увагу своїм рідним і близьким???? Не піддавайтесь стресові та паніці.

??Велике прохання до всіх громадян: НЕ ігноруйте сирен та оголошень про "Повітряну тривогу"! Ховайтесь у бомбосховища та НЕ нехтуйте правилами безпеки!

????Зберігаємо холодний розум, сильний дух, тримаймося і йдемо до Перемоги????????????????????????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора