A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

До уваги мешканців Зіньківської громади!

Дата: 01.04.2022 10:36
Кількість переглядів: 223

Зараз складний час для мешканців нашої країни і для кожного її громадянина, але працівники МКП «Зіньківський комунгосп» не покинули своїх робочих місць, не залишили місто на призволяще. Ми подаємо воду в ваші оселі, ремонтуємо пориви, вивозимо сміття, якого зараз – весною, особливо багато. В кожного нашого працівника є сім’я, яку треба забезпечувати, а заробітна плата залежить від ваших, шановні мешканці, платежів. Якщо хтось вважає,що після завершення війни, нарахований борг зникне, то ця думка є помилковою. Платити доведеться і ви повинні це робити зараз. Крім того, ви маєте усвідомити, що у разі не сплати за спожиті комунальні послуги, підприємство-надавач послуг просто не зможе функціонувати. Це означає, що зіньківчани залишаться без води та потонуть у власному смітті.

За останній період значно зросла кількість боржників і серед населення і серед організацій, тому велике прохання до всіх вчасно платити за комунальні послуги.

Разом з тим інформуємо, що за роз’ясненням Міністерства розвитку громад і територій України, власники житла, які безкоштовно прихистили внутрішньо переміщених осіб зможуть отримати гарантовану державну підтримку для компенсації витрат за комунальні послуги в розмірі 450 грн в місяць за кожну прийняту особу.

Шановні зіньківчани, сподіваємося на взаєморозуміння і підтримку!

Адміністрація МКП «Зіньківський комунгосп»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора