A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Поліція Полтавщини попередила про заборону на вилов риби з 16 квітня

Дата: 01.04.2022 09:40
Кількість переглядів: 286

З 16 квітня на різні періоди заборона діятиме на водосховищах та на рибогосподарських об’єктах Полтавської області. У поліції попередили, що реакція правоохоронних органів на порушення заборони буде принциповою та жорсткою.

Заборона діятиме на Кременчуцькому та Кам’янському водосховищі у межах адміністративної території Полтавської області з 16 квітня по 24 червня 2022 року. На інших рибогосподарських водних об’єктах: в корінних водах річок з 16 квітня по 4 червня; в придаткових водах — з 16 квітня по 14 липня,

На цей час забороняється проведення будівельних, днопоглиблювальних, вибухових, сейсмологічних робіт, видобуток гравію та піщано-ракушкової суміші, прокладання кабелів, трубопроводів та інших комунікацій, а також будь-яких робіт на водних об’єктах та їх прибережних захисних смугах в межах району діяльності (контролю) Полтавського рибоохоронного патруля. А також використання плавзасобів, крім суден спеціально уповноважених органів. Дозволено любительський лов риби на одну особу однією поплавковою або донною вудкою з одним гачком і спінінгом з берега у місцях, визначених у переліку та на інших водоймах, в адміністративних межах населених пунктів.

Євген Рогачов, начальник поліції Полтавщини, наголосив: "Під час воєнного стану браконьєрство - це не просто злочин проти довкілля, це ще й загроза національній екологічній безпеці України. Поліція каратиме порушників принципово та жорстко, без урахування жодних пом'якшуючих обставин. Вимоги воєнного часу диктують нові реалії. Будьте відповідальними та дотримуйтеся встановлених правил під час нересту риби".

Також Євген Рогачов повідомив, куди звертатися у разі виявлення порушення правил рибальства та реалізації риби: 102 або (0536) 74-03-90 (сектор поліцейської діяльності на воді (м. Кременчук), (098) 739-26-30 (ЧЧ Кременчуцького РУП), (097) 703-39-18 (ЧЧ відділення поліції № 2 Кременчуцького РУП).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора