Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Зіньківський центр соціальних послуг ні на день не зупинив свою роботу

Дата: 01.04.2022 09:42
Кількість переглядів: 220

Всі ми зараз живемо в непростий для країни і для кожного окремо взятого громадянина час. Зіньківська громада стала прифронтовою зоною з першого дня війни. Щодня відчували подих військових дій, але ні на день не зупинили свою роботу тому, що вона пов’язана з долями стареньких та немічних людей.

Основною задачею на першому етапі війни було забезпечення продуктами харчування наших осіб пенсійного віку та осіб з інвалідністю, а станом на сьогодні вже більш спокійно обговорюється питання прибирання прибудинкових територій, обробіток землі, посадка овочевих культур. Сподіваємось, що будемо повертатися до надання звичайних соціальних послуг.

Майже в кожному населеному пункті нашої громади працює соціальний робітник, а в деяких по 2-3 робітники. Із 39 соціальних робітників 13 обслуговують осіб пенсійного віку в декількох населених пунктах.

Незважаючи на великі відстані, за 35 днів цієї страшної війни соціальні робітники виконували свою роботу без скарг і паніки. Основні задачі виконані: наші старенькі жителі громади були повністю забезпечені продуктами та ліками, проведена оплата комунальних послуг, медичну допомогу отримали всі потребуючі.

Щира дяка нашим підприємцям, які передали для одиноких пенсіонерів продуктові набори. Соціальні робітники доставили пакети за призначенням, слова вдячності від старшого покоління отримали.

Для вимушено переселених осіб повідомляємо, що Зіньківський центр соціальних послуг надасть Вам послуги перукарські, швейні, з ремонту взуття, прання. Крім того, Ви отримаєте речі, які були у вжитку безкоштовно за однією заявою. Телефон для довідок (05353) 3-33-02.

Директор ЦСП Людмила Косяк

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора