A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні громадяни!

Дата: 30.03.2022 17:05
Кількість переглядів: 209

З метою поліпшення навколишнього природного середовища, благоустрою, санітарної очистки та озеленення території Зіньківської громади, приведення її у належний санітарний стан, відповідно до розпорядження міського голови Сергія Максименка з 2??9?? березня по 2??9?? травня 2??0??2??2?? року оголошено ????двомісячник???? благоустрою, згідно якого затверджено ряд заходів.

????????Звертаємося до всіх керівників підприємств, установ, організацій (незалежно від форм власності), фізичних осіб-підприємців та громадян вжити необхідні заходи по приведенню в належний санітарний стан закріплені території.

????????????Для всіх підприємств, установ та організацій громади (не залежно від відомчого підпорядкування) п’ятницю визнано «санітарним днем».

????????Інспектору відділу благоустрою виконавчого комітету міської ради доручено посилити роботу щодо притягнення до відповідальності порушників Правил благоустрою території, забезпечення чистоти і порядку, тиші в громадських місцях.

????Шановні громадяни? Турбота про чистоту і благоустрій громади – справа кожного з нас! Не будьте байдужими та наведіть порядок на подвір’ях, дитячих майданчиках, прилеглих та прибудинкових територіях, у парках та скверах!

????Не опускайте руки, залишайтесь єдиними у своїх прагненнях миру, занурюйтесь у роботу, наближайте перемогу???????? Сил та віри всім нам????????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора