A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні жителі Зіньківської громади!

Дата: 30.03.2022 18:00
Кількість переглядів: 165

Фото без опису

????О 1??7??:2??7?? по всій Полтавській області була оголошена"Повітряна тривога".

Станом на 1??8??:0??0?? год. ситуація у Зіньківській громаді контрольована????????????

???? Спільними зусиллями зібрали та відправили автомобіль гуманітарної допомоги у м. Тростянець.

????Виконавчий комітет міської ради продовжує реєструвати та розселяти людей, які евакуюються. Станом на 3??0?? березня прийнято і розселено 1??5??6??4?? переселенці.

???? Триває освітній процес за дистанційною формою навчання у закладах загальної середньої освіти громади, до якого залучено 1??2??2?? учні із числа внутрішньо переміщених осіб.

??Шановні громадяни! Не забувайте про дотримання з 2??0??:0??0?? до 0??6??:0??0?? режиму комендантської години та світломаскування у нічний час. Не нехтуйте правилами власної безпеки?

????Не з’ясовуйте, де наразі знаходяться наші військові, не обговорюйте, нікому не повідомляйте та не публікуйте про можливі місця розташування наших захисників чи тероборони. Не будьте помічниками ворогу?

????Міська рада працює цілодобово (?? тел.: 066-877-45-15).

????Щоб відволіктися від новин сьогодення, приділяйте увагу своїм рідним і близьким.

?????????????Долучайтесь до прибирання прибудинкових територій, наводьте лад в оселях та думках, працюйте. Погода цьому сприяє. Незважаючи на те, що вранці йшов дощ?????, після обіду світило весняне сонечко??. Народна мудрість говорить, що навіть після найтемнішої ночі настає світанок, а сильний дощ закінчується веселкою????. Тож зараз, як ніколи, ми мусимо гуртуватись????, бути сильними та мужніми. Україна неодмінно переможе????????????????????????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора