A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні жителі Зіньківської громади!

Дата: 30.03.2022 09:20
Кількість переглядів: 201

Фото без опису

????Сьогодні вночі по всій Полтавській області двічі була оголошена "Повітряна тривога".

????Станом на 9?? годину ранку ситуація у місті та селах громади контрольована????????????

???? Вчора у міській раді відбулася зустріч міського голови Сергія Максименка з народним депутатом України Олегом Кулінічем, у ході якої були обговорені питання життєдіяльності Зіньківської громади в умовах воєнного стану. Міський голова подякував народному депутату за фінансово-матеріальну підтримку Збройних Сил України та Зіньківської територіальної оборони.

???? Сьогодні продовжуємо збирати і відправляємо гуманітарну допомогу на Тростянець, приймаємо та розселяємо переселенців.

????Порядок у громаді забезпечується силами тероборони, правоохоронних органів та громадських формувань.

????????Нагадуємо, що з 2??5?? березня цивільним жителям Полтавщини заборонено відвідування лісових масивів на період воєнного стану.

????Міська рада працює цілодобово (?? тел.: 066-877-45-15).

????Посилання на офіційний телеграм-канал Зіньківської громади: https://t.me/+DGhN4sD_m5I1N2My.

????Щиро дякуємо і пишаємось кожним, хто зараз робить на своєму місці все можливе для наближення перемоги. Вкотре переконуємось, що наша сила в єдності!

?????????За українським обрядовим календарем 3??0?? березня – День святого Олексія, у народі – Теплого Олекси. У цей час журавлі повертаються з вирію, тому люди всіма силами прагнуть затримати цих пернатих, оскільки гніздо цього птаха приносить будинку щастя. У цей день господарі також викладають на сонці картоплю – тоді урожай буде хорошим. Шановна громадо, нехай Теплий Олекса подарує усім нам довгождані мир, спокій та Перемогу????????????????????????

Тримаймося, єднаймося, перемагаємо????????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора