A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні громадяни!

Дата: 25.03.2022 15:17
Кількість переглядів: 256

З 25 березня цивільним жителям Полтавщини заборонено відвідування лісів на період воєнного стану. Відповідне рішення ухвалила Рада оборони області. Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін:

- Від сьогодні заборонено цивільному населенню відвідувати ліси. Виняток – транзитний транспорт, військові, правоохоронці, рятувальники, лісівники й інші відповідні служби та установи. Таке рішення ухвалила Рада оборони області, бо ворог, тікаючи, залишає вибухонебезпечні пастки.

Відповідно до прийнятого рішення на території Полтавської області на період встановлення правового режиму воєнного стану заборонено відвідування лісів населенням і в’їзд до лісів (крім транзитних шляхів) транспортних засобів та інших механізмів.

Виняток зроблений для військовослужбовців Збройних Сил України, працівників Державної спеціальної служби транспорту, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, поліцейських Національної поліції, військовослужбовців та працівників Служби безпеки України, працівників Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства, військових адміністрацій, а також працівників державної лісової охорони, державних лісогосподарських підприємств і єгерських служб, користувачів мисливських угідь, які забезпечують лісогосподарську діяльність та транспортних засобів вищезазначених державних органів та організацій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора