A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні жителі Зіньківської громади!

Дата: 25.03.2022 09:10
Кількість переглядів: 200

Фото без опису

Триває 3??0?? день повномасштабної війни… Країна стійко тримається, тримається і наша громада. Щодня сил та впевненості нам додають мужність, стійкість та незламність наших захисників, які дають гідну відсіч ворогу.

????Станом на 9?? годину ранку ситуація у місті та селах спокійна та контрольована????????????

???? Сьогодні збираємо гуманітарну допомогу, приймаємо та розселяємо переселенців.

???? Сільгосппідприємства та фермерські господарства поступово втягуються у комплекс весняно-польових робіт, зокрема здійснюють підживлення озимих культур.

????Вчора було проведено чергове заняття щодо користування зброєю та надання первинної медичної допомоги при пораненнях для членів добровольчого формування територіальної оборони.

????Працівники МКП «Зіньківський комунгосп» та комунальники продовжують вивозити сміття, піклуються про чистоту та охайність вулиць нашого міста та населених пунктів. Ця повсякденна праця заслуговує на нашу повагу і вдячність! Не будьте байдужими до чистоти та вчасно прибирайте території біля ваших домівок.

??Закликаю всіх мешканців громади бути пильними і відповідальними! НЕ паліть траву та сміття! Паління сухостою, трави та сміття у воєнний час прирівнюється до диверсії!

????Міська рада працює цілодобово (?? тел.: 066-877-45-15).

????Ми маємо бути максимально зібраними та дбати про безпеку та порядок у нашій громаді.

Тримаймося! Віримо в Перемогу! Віримо в Україну????????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора