A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

До уваги сільськогосподарських виробників!

Дата: 21.03.2022 13:45
Кількість переглядів: 211

Розпорядженням начальника Полтавської обласної військової адміністрації створено обласний штаб по сприянню підготовки та проведення комплексу весняно-польових робіт у 2022 році.

Відповідно до рішення цього штабу інформуємо:

для переміщення автотранспорту та сільськогосподарської техніки, яка задіяна в проведенні весняно-польових робіт спеціальні дозволи НЕ видаються;

переміщення техніки підприємствами та фермерськими господарствами здійснюється відповідно до шляхового листа, у якому ОБОВ’ЯЗКОВО зазначаються види робіт та місця їх проведення. Водій транспортного засобу ЗОБОВ’ЯЗАНИЙ мати при собі паспорт громадянина України та довідку з місця роботи, завірену печаткою підприємства та підписом керівника. Звертаємо вашу увагу, що у довідці потрібно зазначити особисті дані водія та вказати роботи, які виконує підприємство;

особисті селянські господарства для переміщення автотранспорту та сільськогосподарської техніки, яка задіяна в проведенні весняно-польових робіт, повинні мати при собі паспорт громадянина України та довідку, видану міською радою, завірену підписом міського голови та печаткою міської ради про наявність сільськогосподарської техніки та місце проведення робіт. Телефон із приводу оформлення та видачі довідок: 050-304-65-10.

Шановні сільськогосподарські виробники! З метою недопущення конфліктних ситуацій при перетинанні блок-постів і роботі в полі під час комендантської години ви повинні завчасно повідомляти про це міську раду, старостинський округ та підрозділ місцевої територіальної оборони.

Пересування негабаритної техніки шляхами державного значення відбувається відповідно до Правил дорожнього руху та наступних вимог, а саме: керівник господарства особисто інформує чергового патрульної служби про планове переміщення за тел.: 067-157-05-92. У повідомленні зазначається назва підприємства, назва та номер транспортного засобу, особисті дані водія, час та напрямок руху.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора