A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні громадяни!!!

Дата: 05.03.2022 18:20
Кількість переглядів: 158

Станом на 18:20 год. 5 березня ситуація у Зіньківській громаді контрольована!

Наша з вами волонтерська робота не зупиняється ні на мить! Щоденно жителі м. Зіньків та старостинських округів привозять всі необхідні речі, що нині потребують наші захисники, жителі міст Охтирка, Харків, Полтава, військові частини та госпіталі. Дякуємо всім вам за добро й людяність, взаєморозуміння та допомогу одне одному!

Сьогодні продовжувалися роботи по укріпленню блок-постів. Дякую кожному з вас за злагодженість та оперативність!

Силами Збройних сил України, Зіньківського відділення національної поліції, добровольчих формувань територіальної оборони, військових ведеться патрулювання вулиць та громадських місць у населених пунктах громади! Постійно контролюються основні дороги громади та в’їзди!

Шановні жителі Зіньківської громади!!! Нагадуємо Вам, що з 18:00 до 06:00 на території нашої громади запроваджено комендантську годину! У цей час ЗАБОРОНЕНО з’являтися на вулицях та вмикати світло у домівках, установах, підприємствах тощо!!!

У міській раді ведеться чергування!!!

По всіх питаннях звертатися за телефоном: 066-877-45-15.

Прийом переселенців проводиться у приміщенні міської ради за адресою м. Зіньків, вул. Воздвиженська 40. (тел. 099-036-05-45). Також процедура реєстрації здійснюється діловодами у старостинських округах Зіньківської громади!

Будьте пильні, звертайте увагу на підозрілих осіб, транспортні засоби та невідомі предмети!

Україна переможе!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора