Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

До уваги громадян!

Дата: 04.03.2022 18:30
Кількість переглядів: 214

Станом на 18:30 год. 4 березня ситуація у Зіньківській громаді контрольована.

Сьогодні на території громади продовжувалися роботи по укріпленню блок-постів. Дякую кожному, хто брав у цьому участь, докладаючи максимум зусиль!

Щира подяка всім, хто долучився і продовжує долучатися до збору гуманітарної допомоги! Наша з вами волонтерська робота не зупиняється ні на мить. Щоденно жителі м. Зіньків та старостинських округів привозять всі необхідні речі, що нині потребують наші захисники, жителі міст Охтирка, Харків, Полтава, військові частини та госпіталі. Дякуємо всім вам за добро й людяність, взаєморозуміння та допомогу одне одному.

Продовжуємо збирати теплі речі для наших Збройних Сил України та переселенців. Список усього необхідного закріплений на нашому телеграм-каналі: https://t.me/+DGhN4sD_m5I1N2My та опублікований на сторінці міського голови та сторінці міської ради. Звертаємо вашу увагу, що список постійно оновлюється.

Силами Зіньківського відділення національної поліції, добровольчих формувань територіальної оборони, військових ведеться патрулювання вулиць та громадських місць у населених пунктах громади. Постійно контролюються основні дороги громади та в’їзди.

Шановні жителі Зіньківської громади! Нагадуємо Вам, що з 18:00 до 06:00 на території нашої громади запроваджено комендантську годину. У цей час ЗАБОРОНЕНО з’являтися на вулицях та вмикати світло у домівках, установах, підприємствах тощо.

У міській раді ведеться чергування.

По всіх питаннях звертатися за телефоном: 066-877-45-15.

Звертаюся до всіх адміністраторів груп соціальних мереж: НЕ поширюйте неправдиву інформацію. Слідкуйте за новинами на офіційних сторінках органів влади.

Прийом переселенців проводиться у приміщенні міської ради, за адресою: вул. Воздвиженська, 40 м. Зіньків (тел.: 099-036-05-45). За цим телефоном вам нададуть адреси для розміщення та проконсультують! Також процедура реєстрації здійснюється діловодами у старостинських округах Зіньківської громади! При собі необхідно мати документи, які посвідчують особу (паспорт, ідентифікаційний код, свідоцтво про народження дітей).

Будьте пильні, звертайте увагу та повідомляйте про підозрілих осіб, транспортні засоби та невідомі предмети.

Зберігаємо спокій, тримаймося!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора