A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

До уваги громадян!

Дата: 04.03.2022 08:20
Кількість переглядів: 172

9 день війни… Станом на 08:20 год. 4 березня ситуація у Зіньківській громаді контрольована!!! Учора на охорону блок-постів приїхали військові!!! Від імені всіх жителів Зіньківської громади щира подяка всім нашим захисникам, які патрулюють вночі!!!

Продовжуємо збирати теплі речі для наших Збройних Сил України та все необхідне для тих, хто потребує допомоги! Список усього необхідного закріплений на нашому телеграм-каналі: https://t.me/+DGhN4sD_m5I1N2My та опублікований на сторінці міського голови та сторінці міської ради. Звертаємо вашу увагу, що список постійно оновлюється!!!

На території нашої громади продовжуються роботи по укріпленню блок-постів!

Звертаюся до всіх адміністраторів груп соціальних мереж: НЕ поширюйте неправдиву інформацію! Слідкуйте за новинами на офіційних сторінках органів влади!

Прийом документів для переселенців проводиться у приміщенні міської ради. Тел.: 099-036-05-45. За цим телефоном вам нададуть адреси для розміщення та проконсультують! Також процедура реєстрації здійснюється діловодами у старостинських округах Зіньківської громади! При собі необхідно мати документи, які посвідчують особу (паспорт, ідентифікаційний код, свідоцтво про народження дітей)!!!

Черговий телефон: 066-877-45-15!!!

Будьте пильні, звертайте увагу на підозрілих осіб, транспортні засоби та невідомі предмети!

Об'єднуємося і тримаймося, перемагаємо!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора