A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні жителі Зіньківської громади!

Дата: 03.03.2022 08:50
Кількість переглядів: 174

8 день війни… Станом на 08:50 год. 3 березня ситуація у Зіньківській громаді контрольована!!! Від імені всіх жителів Зіньківської громади щира подяка всім нашим захисникам, які патрулюють вночі!

Сьогодні ми продовжуємо збирати теплі речі для наших Збройних Сил України та все необхідне для тих, хто потребує допомоги! Список усього необхідного закріплений на нашому телеграм-каналі: https://t.me/+DGhN4sD_m5I1N2My та опублікований на сторінці міського голови та сторінці міської ради. Звертаємо вашу увагу, що список постійно оновлюється!!! На території нашої громади продовжуються роботи по укріпленню блок-постів!

З 07:00 до 18:00, відповідно до рішення ради оборони Полтавської області, працюють магазини, аптеки, АЗС та інші заклади торгівлі та громадського харчування.

Силами Зіньківського відділення національної поліції та добровольчих формувань територіальної оборони ведеться патрулювання вулиць та громадських місць у населених пунктах громади! Постійно контролюються основні дороги громади та в’їзди!!!

По всіх питаннях звертатися за телефоном: 066-877-45-15!!!

Звертаємо вашу увагу, що ні працівники газової служби, ні «Полтаваобленерго» у період військового часу НЕ проводять подвірний та по квартирний контроль за показниками використання газу та електроенергії!!!

Будьте пильні, звертайте увагу на підозрілих осіб, транспортні засоби та невідомі предмети!

Тримаймось, дорога громадо!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора