A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні громадяни!!!

Дата: 02.03.2022 09:42
Кількість переглядів: 197

Станом на 09:40 год. 2 березня ситуація у Зіньківській громаді контрольована!!!

Продовжуються роботи по укріпленню блок-постів!

Силами Зіньківського відділення національної поліції та добровольчих формувань територіальної оборони ведеться патрулювання вулиць та громадських місць у м. Зіньків та населених пунктах громади!

1 березня спільно з територіальною обороною села Грунь була проведена операція по затриманню семи солдат Збройних Сил Росії!

Постійно контролюються основні дороги громади та в'їзди!

У звичному режимі працюють об'єкти критичної інфраструктури: водопровідно-каналізаційне господарство, системи електро- та газопостачання!

Відповідно до рішення ради оборони Полтавської області від 28 лютого змінено графік роботи магазинів, аптек, АЗС та інших закладів торгівлі та громадського харчування з 07:00 до 18:00 год.!

НІХТО НЕ ПОВИНЕН НАЖИВАТИСЯ НА ВІЙНІ!!! Нагадуємо, що з 00:00 години 1 березня заборонено торгівлю алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі на території Полтавської області до завершення дії воєнного стану в регіоні!!! Відповідний наказ від 28 лютого 2022 року №88/4 підписав начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін!!!

Вчергове звертаюся до підприємців із проханням та водночас із вимогою НЕ підвищувати ціни на товари та послуги!!!

Звертаюся до всіх адміністраторів груп соціальних мереж: НЕ поширюйте неправдиву інформацію! Слідкуйте за новинами на офіційних сторінках органів влади!

У міській раді ведеться чергування!!!

УВАГА: змінено черговий телефон: 066-877-45-15!!!

Звертаємо вашу увагу, що ні працівники газової служби, ні «Полтаваобленерго» у період військового часу НЕ проводять подвірний та по квартирний контроль за показниками використання газу та електроенергії!!!

Будьте пильні, звертайте увагу на підозрілих осіб, транспортні засоби та невідомі предмети!

Зберігаємо спокій!!! Тримаймось!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора