A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні громадяни!!!

Дата: 01.03.2022 20:11
Кількість переглядів: 187

Станом на 20:00 год. 1 березня ситуація у Зіньківській громаді контрольована!!!

Сьогодні в нашій громаді активно велися роботи по укріпленню блок-постів по трьох напрямках.

Силами Зіньківського відділення національної поліції та добровольчих формувань територіальної оборони ведеться патрулювання вулиць та громадських місць у населених пунктах громади!

Постійно контролюються основні дороги громади та в'їзди!

У звичному режимі працюють об'єкти критичної інфраструктури: водопровідно-каналізаційне господарство, системи електро- та газопостачання!

Запроваджено комендантську годину з 18:00 до 06:00! Заборонено в цей час з’являтися на вулицях та вмикати світло у домівках, установах, підприємствах тощо!!!

Відповідно до рішення ради оборони Полтавської області від 28 лютого змінено графік роботи магазинів, аптек, АЗС та інших закладів торгівлі та громадського харчування з 07:00 до 18:00 год.!

Нагадуємо, що з 00:00 години 1 березня заборонено торгівлю алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі на території Полтавської області до завершення дії воєнного стану в регіоні!!! Відповідний наказ від 28 лютого 2022 року №88/4 підписав начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін!!!

У міській раді ведеться чергування!!!

По всіх питаннях звертатися за телефоном: (05353)-3-11-58!

Звертаємо вашу увагу, що ні працівники газової служби, ні «Полтаваобленерго» у період військового часу НЕ проводять подвірний та по квартирний контроль за показниками використання газу та електроенергії!!!

Будьте пильні, звертайте увагу на підозрілих осіб, транспортні засоби та невідомі предмети!

Зберігаємо спокій!!! Тримаймось!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора