A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Про продовження дистанційного навчання

Дата: 18.02.2022 15:05
Кількість переглядів: 417

У зв’язку зі збереженням складної епідемічної ситуації, пов’язаної з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, сезонним періодом захворювань на ГРВІ, у тому числі серед учнівської молоді, було прийняте рішення провести засідання комісії з техногенно-екологічної безпеки й надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Зіньківської міської ради.

Засідання було проведене 18 лютого під головуванням міського голови Максименка С.М.. У ньому взяли участь: перший заступник міського голови Тесля О.В., заступник міського голови Кришталь А.О., начальник відділу освіти та молоді Чикало С.В., директор КНП «Зіньківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Рись А.А., лікар-інфекціоніст КНП «Зіньківська міська центральна лікарня» Криштопа Н.І., виконувачка обов’язків завідувача Зіньківського міжрайонного відокремленого підрозділу лабораторних досліджень Державної установи «Полтавський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» Нестеренко Н.М., головний спеціаліст відділу ветеринарної медицини та протиепізоотичної роботи Полтавського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Мороз С.Г.

Ураховуючи епідемічну ситуацію в населених пунктах та зокрема в закладах освіти Зіньківської громади, комісія прийняла колегіальне рішення рекомендувати закладам загальної середньої освіти продовжити освітній процес із використанням технологій дистанційного навчання для учнів 5-11 класів на 21-25 лютого 2022 року.

Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради просить усіх учасників освітнього процесу ЗЗСО з розумінням поставитись до продовження дистанційного навчання, прикласти всі зусилля для забезпечення його якості та недопущення перевтоми учнів і педагогічних працівників.

Нагадуємо, що вимога під час дистанційного навчання проводити кожний урок повністю в синхронному режимі є неправомірною та становить загрозу для здоров’я учасників освітнього процесу. Рекомендуємо організовувати навчання з використанням різних методів та прийомів синхронного й асинхронного режимів роботи, а також по можливості надавати психологічну підтримку учням, учителям та батькам із метою запобігання перевтомі чи депресії.

Бажаємо здоров’я всім учасникам освітнього процесу!

Протокол засідання

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора