A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Вшанували світлу пам’ять Героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності

Дата: 18.02.2022 12:35
Кількість переглядів: 361

З метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції Гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), Указом Президента України від 11.02.2015 року №69, 20 лютого визначено Днем Героїв Небесної Сотні.

Сьогодні біля пам’ятника Т. Г. Шевченка з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні, відбулися заходи, участь у яких взяли: керівництво міської ради, працівники установ та організацій, представники громадських організацій, учні ліцею імені М. К. Зерова, громадськість.

Учасники заходу згадали героїв, які загинули, захищаючи свою країну, і вже ніколи не повернуться на рідні простори Зіньківської громади, вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні та загиблих учасників Революції Гідності хвилиною мовчання, поклали квіти до підніжжя пам’ятника Т. Г. Шевченка.

Сотня історій, сотня людських життів, сотня нових зірок на українському небосхилі. Герої не вмирають, вони живуть у нашій пам’яті, у пам’яті тих, хто продовжує їх справу, вони живуть доти, доки жива їх слава. Ми повинні пам’ятати і не забувати героїчні сторінки, коли проливали свою кров наші патріоти, адже хто не знає минулого, той не вартий майбутнього.

На зображенні може бути: 12 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 7 людей, люди стоять, на відкритому повітрі та пам’ятникНа зображенні може бути: 12 людей, люди стоять, взуття, на відкритому повітрі та деревоНа зображенні може бути: 12 людей, люди стоять, взуття та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людини, люди стоять, на відкритому повітрі та текст «TAPAC weB4eHKo LEGALIZE 2R M»На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 2 людини, люди стоять, на відкритому повітрі та текст «IAPAC шевченко LEGALIZE»На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять, пам’ятник та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 6 людей та на відкритому повітрі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора