A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Сергій Горобій: «Хочеш допомогти – почни з себе»

Дата: 18.02.2022 15:00
Кількість переглядів: 480

Сергій Горобій – молодий чоловік, який разом зі своєю родиною проживає в нашому селі Шилівка.

Він тримає вдома господарство, разом із дружиною Оленою виховує сина Тимура. А ще важко перелічити всі добрі справи, які чоловік зробив для людей свого населеного пункту.

Сергія Горобія поважають і цінують не лише земляки, а й жителі сусідніх сіл та Зінькова. За його ініціативи молодь села організувалася, аби створити місце відпочинку на березі річки Грунь у мальовничому куточку Фойли. Хлопці на чолі з Сергієм добре розчистили територію, покосили бур’яни та прибрали сміття, самотужки звільнили берег від очерету. Також змайстрували та встановили столики під накриттям.

Коли Сергій Горобій чує від людей: «Аби ж приїхали й допомогли», завжди відповідає: «Хочеш допомогти – почни з себе».

Завдяки невтомній та наполегливій роботі хлопців у Шилівці є безпечні та затишні місця, де можна з малечею влітку покупатися та відпочити, куди стали приїжджати навіть із Зінькова та навколишніх сіл.

І на цьому робота Сергія не закінчується: узимку територію потрібно теж підтримувати в порядку. Цим наразі чоловік і займається, не чекаючи сторонньої допомоги чистить берег річки від вербової та вільхової порослі.

Дбає Сергій Горобій і про дозвілля молоді свого рідного краю. Нині зима, у селі є велика водойма, яка замерзла. Щоб діти менше сиділи вдома в інтернеті, чоловік облаштував на водоймі каток для хокею та ковзанки.

Коли б не звернулися до нього за допомогою, він ніколи не відмовляє. Чи то свято села, чи захід у клубі – нічого не відбувається без його участі.

Щиро пишаємося своїм талановитим земляком Сергієм Горобієм, який має «золоті» руки, і бажаємо йому успіхів та підтримки в усіх починаннях, а також усіх земних благ!

Завідувачка Шилівського сільського клубу Тамара Кащенко

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора