A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановна громадо!

Дата: 20.02.2022 07:00
Кількість переглядів: 288

20 лютого наша держава вшановує героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності.

Кілька років тому найактивніші представники українського народу відстоювали право всіх нас жити у вільній Україні. Люди різного віку, професій, віросповідань, із різних куточків країни, у тому числі жителі нашої громади, ішли під кулі снайперів, прикриваючись лише дерев’яними щитами не за свої особисті інтереси, а за краще майбутнє для своїх дітей, сімей, держави.

Ми завжди будемо в неоплатному боргу перед героями, яких назвали Небесною Сотнею та які стали символом Революції гідності. Вони ціною власного життя довели, що наш український народ – нескоренний, а дух його – незламний.

Журавлиним ключем полинули у вирій вічності зіньківці Іван Матвієвський, Микола Рясков, Віталій Кузьменко, Вадим Мирінець, аби чорна стрічка війни не торкнулася Батьківщини. Це наші герої, а герої не вмирають, вони живуть у пам’яті вічно!

Такий же героїзм виявляють і сьогодні українські воїни, добровольці, які захищають незалежність і територіальну цілісність нашої держави на сході України.

У цей день я бажаю кожному з вас, аби на рідній землі, за яку стояли й стоять наші краяни, панували мир і злагода. Добра вам і вашим родинам, а нашій державі – процвітання, сили й слави!

Вічна пам’ять героям! Вічна шана їхнім сім’ям і близьким!

Із повагою міський голова Сергій Максименко

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора