Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулося пленарне засідання сесії міської ради

Дата: 16.02.2022 15:07
Кількість переглядів: 240

11 лютого цього року під головуванням міського голови Сергія Максименка відбулося друге пленарне засідання дванадцятої сесії міської ради восьмого скликання, у роботі якої узяв участь 21 депутат міської ради.

На початку засідання Віталій Зелюк, депутат Полтавської районної ради, голова фракції «Довіра» в райраді, директор Полтавської академії неперервної освіти ім. М.В. Остроградського вручив міському голові Сергію Максименку видання «ПОЛТАВІКА – Полтавська енциклопедія» з авторськими матеріалами, що розкривають історію розвитку освіти області, її здобутки, традиції і кращий педагогічний досвід.

Також на засіданні був присутній Дмитро Романов - голова Полтавської районної державної адміністрації. У своєму виступі він закликав до злагодженої і конструктивної роботи депутатів, акцентував увагу на необхідності створення добровольчих загонів територіальної оборони.

Депутатами було утворено службу «соціальне таксі» на базі комунальної установи «Зіньківський центр соціальних послуг» Зіньківської міської ради, внесено зміни до Програми забезпечення діяльності комунальної установи «Трудовий архів» на 2022-2024 роки.

Сесія внесла зміни до показників бюджету Зіньківської міської територіальної громади на 2022 рік.

Депутати надали згоду на участь Зіньківської міської ради у державній програмі «Спроможна школа для кращих результатів» у 2022 році в наступних проєктах:

«Капітальний ремонт заповнень віконних та дверних прорізів пришкільного інтернату Опорного закладу «Зіньківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1 Зіньківської міської ради Полтавської області» по вул. Соборності, 62 в м. Зіньків Полтавської області»;

«Сучасній школі – сучасні кабінети для формування нового освітнього простору в Ліцеї імені М.К. Зерова Зіньківської міської ради Полтавської області» та «Сучасний кабінет інформатики в Опорному закладі «Зіньківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1 Зіньківської міської ради Полтавської області».

На сесії розглянуто 730 земельних питань по яких прийнято 547 позитивних рішень, зокрема про:

надання дозволу на виготовлення технічної документації – 50;

надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою – 128;

затвердження технічних документацій та передачу у власність земельних ділянок – 86;

затвердження проектів землеустрою – 187.

Також було внесено зміни до 11 попередніх рішень. Передано в оренду 5 земельних ділянок, в постійне користування – 2. Продовжено строк дії 19 договорів оренди земельних ділянок. На території Покровського старостату утворено 4 громадські пасовища. Припинено 3 договори оренди земельних ділянок.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора