A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Працівники ГУ ДСНС України у Полтавській області провели цікаві профілактичні заходи

Дата: 14.02.2022 11:08
Кількість переглядів: 248

Полтавські рятувальники продовжують проводити для учнів шкіл та вихованців дитячих садочків заняття з правил безпеки життєдіяльності. Так, співробітники Полтавського районного управління ГУ ДСНС України у Полтавській області провели цікаві профілактичні заходи для учнів початкових класів та вихованців дитячих садочків Зіньківської територіальної громади Полтавського району.

Під час зустрічей із дітлахами рятувальники нагадали правила пожежної безпеки у побуті, розповіли про небезпеку гри з вогнем, основні причини виникнення пожеж та правила щодо їх уникнення. Співробітники служби порятунку «101» закликали школярів дотримуватися правил безпечної поведінки при експлуатації електроприладів при виявленні вибухонебезпечних та маловідомих предметів. Окрім того, рятувальники розповіли про небезпеку виходу на тонкий лід та правила використання вогнегасників.

Наостанок заходів співробітники ДСНС вручали тематичні листівки, а також надали інформаційні матеріали для оновлення куточків безпеки у навчальних закладах.

Начальник Полтавського РУ ГУ ДСНС України у Полтавській області Сергій ПРУГЛО

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора