A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні жителі Зіньківської громади!

Дата: 15.02.2022 07:30
Кількість переглядів: 253

Із кожним роком все далі історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни.

Але часу не підвладно викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності та вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів України, долею одягнених у солдатські шинелі.

15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-тя річниця виведення радянських військ з Афганістану. Цього дня ми віддаємо глибоку шану мужності та героїзму воїнам-інтернаціоналістам, які з честю та гідністю виконували свою непросту місію. Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, кому не судилося повернутися з воєн у Алжирі, Анголі, Бангладеші, Угорщині, В’єтнамі, Єгипті, Іспанії, Іраку, Ємені, Камбоджі, Китаї, Кубі, Лаосі, Мозамбіку, Монголії, Сомалі, Фінляндії, Чехословаччині, Югославії, Ефіопії. Та куди б не закинула доля наших земляків, яким довелося брати участь у військових операціях, вони завжди чесно й сумлінно виконували свій військовий обов’язок.

Тож шануймо ветеранів, виявляймо розуміння до тих, хто пройшов через війну та для кого вона триває й досі – у спогадах, снах, думках. Вони на це заслуговують.

Шановні учасники бойових дій – жителі Зіньківської громади! Щира подяка вам за мужність та відданість військовому обов’язку. Бажаю вам, щоб біль війни назавжди залишився в минулому, щоб ваше життя було наповнене здоров’ям, щастям та успіхом, а на українську землю повернувся мир і благополуччя.

Із повагою міський голова Сергій Максименко

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора