Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні жителі громади!

Дата: 08.02.2022 16:56
Кількість переглядів: 303

Вже декілька днів, спостерігається значний ріст захворюванності на COVID-19. Тільки за 2 останні дні маємо 88 нових випадки захворювання.

На сьогодні Полтавщина віднесена до жовтої зон  епіднебезпеки, а якщо і далі буде продовжуватися ріст захворювання під загрозою заборони може опинитись робота дитсадків, готелів, спортивних закладів, закладів культури, регулярних пасажирських перевезень. На сьогоднішній день заклади освіти, окрім 1-4- класів, вже переведено на дистанційну форму навчання.

 Розумію, що всі ми втомилися від тривалого карантину, проте ваше свідоме ставлення до ситуації, яка складається на даний час, може допомогти запобігти поширенню коронавірусної інфекції.

Звертаюся до всіх суб’єктів господарської діяльності та мешканців громади, щодо максимального дотримання карантинних заходів. Йдеться про дотримання маскового режиму та температурного скринінгу при вході в приміщення, як для відвідувачів так і для персоналу до початку робочого дня, дотримання соціальної дистанції, дезінфекції приміщення, масковий режим під час автотранспортних перевезень, тощо. Тобто це всі ті прості правила, які в поєднанні з вакцинацією,  дадуть змогу зупинити поширення коронавірусу.  

Ще раз звертаюся до жителів громади: «Кожен із нас повинен зрозуміти, що дотримання простих правил карантину, може врятувати життя нам і нашим близьким – що є пріоритетними в нинішніх умовах. Не нехтуйте карантинними вимогами. За найменшого нездужання негайно звертайтесь до сімейного лікаря, дотримуйтесь вимог під час перебування на самоізоляції».
Щиро дякую кожному, хто дотримується карантину, турбуючись про власне здоров’я та здоров’я своєї родини.

Міський голова 

Сергій Максименко

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора