A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Олександр Яременко: у всьому відчувається рука дбайливого господаря

Дата: 08.02.2022 13:20
Кількість переглядів: 249

СТОВ «Благовість», що в Дейкалівці, міцно стоїть на ногах, адже на чолі нього – гарний керівник.

2021 року СТОВ «Благовість» було одним із найбільших бюджетоутворювальних підприємств громади. Питома вага надходжень від нього до загального фонду бюджету становила 3,9%.

Цими зимовими днями хочемо висловити слова вдячності мудрому та справедливому очільнику СТОВ «Благовість» Олександрові Яременку за багаторічну роботу на посаді директора, яку він обійняв 6 лютого 1996 року.

Коли підприємство міцно стоїть на ногах, а на чолі нього – мудрий керівник, то вважай, половина проблем у житті місцевої громади знята. Прекрасний приклад тому – СТОВ «Благовість» у Дейкалівці. Те, що тут – дбайливий господар, відчувається ще до того, як зайдеш до адміністративного приміщення товариства. По-перше, у селі – постійно підтримується порядок. Усе вичищено, побілено паркани. Розчищення доріг від снігу – також на рахунку господарства та його керівника Олександра Яременка. По-друге, помітно оновлюється машинно-тракторний парк, нова потужна техніка витісняє «підтоптаний» резерв учорашнього дня. На молоко-товарній фермі проводять реконструкцію приміщень для утримання худоби. Приділяється увага ямковому ремонту доріг. Розрахунок за паї, як і виплата заробітної плати, у господарстві завжди відбуваються своєчасно.

Особливо шанобливе ставлення в Олександра Івановича – до сивочолих односельців. Усе, що в його силах, як данину поваги та вдячності за нелегкий труд старшого покоління, він намагається зробити. Не відмовляє в проханнях нікому.

Його добрим справам немає меж. Пліч-о-пліч зі спортом крокує культура, від неї директор також не відмахується. До усіх заходів, які ініціюють старостат, клубні працівники, освітяни, дирекція товариства додає значний матеріальний внесок, виділяє транспорт, тож кожне з дійств, що проводиться, вдається на славу!

Олександр Іванович любить свою роботу. Вболіває за стан справ у колективі та селі, бере активну участь у громадському житті, користується повагою та авторитетом у колег та односельців.

Жителі Дейкалівки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора