A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Спасибі за допомогу

Дата: 02.02.2022 10:05
Кількість переглядів: 338

Зима – весела, насичена народними святами пора року для нашої дітвори. Але для посадовців нашої територіальної громади, дирекції школи, батьків –це період випробування на господарність, громадянську активність, колективізм і свідомість. Чи то мороз, чи відлига (а холод тікає знадвору до хати), чи штормовий вітер, який вивіює геть усе тепло з оселі, необхідно підтримувати вогонь в котлах, печах, незважаючи  на святкові та вихідні дні.

Протягом всього зимового періоду всі учасники освітнього процесу нашої школи перебувають у стресовому стані: температурний режим на другому поверсі не відповідає санітарним нормам, від середини зими вже не вистачає дров. Тому дирекція закладу освіти постійно звертається в усі інстанції нашої територіальної громади з проханням забезпечити паливом нашу школу. Ми дуже вдячні за надання допомоги заступнику міського голови Альоні Кришталь, яка постійно контролює це питання, відділу освіти та молоді, старості Валентині Хрипко, працівнику благоустрою, а також батьку учня 4 класу Олексію Шилу, батьку учнів 4 і 6 класів Сергію Дахну. Ці два чоловіки були учасниками АТО з самого початку війни на Донбасі, тому вони завжди готові прийти на допомогу, розуміють ситуацію, не шкодують власний час, транспорт і проявляють громадянську свідомість.

Школа має також альтернативні джерела опалення: два газові котли, яким не вистачає, зі слів газовиків, якогось редуктора. Два твердопаливні котли при будівництві газогенераторної вводились як допоміжні, їхня потужність перекриває тільки половину площі нашої школи.  Недосконалість проектних можливостей є причиною незабезпечення належних умов безпечного освітнього середовища. Тому влітку необхідно провести реконструкцію опалювальної системи, щоб наступна зима не викликала ні в кого стресів, і тепловий режим у класах і навчальних кабінетах був комфортним для навчання дітей.

А. Переятенець, в.о директора Проценківської школи

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора