Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

До уваги громадян!

Дата: 26.01.2022 16:43
Кількість переглядів: 285

Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі виконує державну цільову програму розвитку українського села «Власний дім», надає пільгові кредити під 3% річних особам, що проживають у сільській місцевості.

Кредити надаються: для будівництва нового житла – до 400 тис грн.; для реконструкції (добудови) – до 250 тис грн.; для придбання житла – до 300 тис грн.; для спорудження інженерних мереж – до 100 тис грн.; короткострокові кредити (в т.ч. пенсіонерам) для спорудження (реконструкції) інженерних мереж – до 15 тис грн.

Індивідуальні сільські забудовники користуються державним пільговим кредитом за умови їх працевлаштування та проживання (або переселення для постійного проживання) у сільській місцевості в межах сіл і селищ, та підтвердження ними своєї платоспроможності.

Кредити надаються на термін до 20 років, а молодим сім’ям (подружжя, в якому вік чоловіка та дружини не перевищує 35 років) або неповним сім’ям (мати/батько віком до 35 років), з внесенням на користування ним плати у розмірі до трьох відсотків річних.

Позичальник, який має трьох і більше дітей (у тому числі усиновлених та/або таких, що перебувають під його опікою/піклуванням), звільняється від сплати відсотків за користування пільговим кредитом.

Кредити надаються позачергово. Позичальник, для постановки на чергу для отримання кредиту надає документи згідно переліку, який можна отримати в територіальній громаді на сайті або безпосередньо у Фонді.

За детальною інформацією звертайтесь до Фонду:

Адреса: вул. Міщенка, 2, кім.84 (5 поверх), м. Полтава

Тел.: (0532) 56-94-18, 56-92-08, 050-304-91-34, 067-535-02-34.

рoltava_fond@ukr.net

ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ, ЯКІ ПОТРІБНО ЗІБРАТИ ЗАБУДОВНИКАМ ДЛЯ ОТРИМАННЯ КРЕДИТУ

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора