A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відвідали сім’ї Кирило-Ганнівського старостату

Дата: 25.01.2022 17:14
Кількість переглядів: 348

25 січня працівниками відділу «Служба у справах дітей та сім’ї» виконавчого комітету Зіньківської міської ради, відділу соціальної роботи комунальної установи «Зіньківський центр соціальних послуг» та  відділення поліції №4 Полтавського РУ ГУНП в Полтавській області проведено профілактичний захід по території Кирило-Ганнівського старостату.

У ході рейду перевірено умови проживання сімей, де діти перебувають під опікою, багатодітних сімей. В усіх обстежених родинах порушень прав дітей не виявлено, діти забезпечені сезонним одягом та взуттям, шкільним приладдям. Сім’ї забезпечені твердим паливом, у будинках витриманий  температурний режим, затишно та охайно, наявні запаси продуктів харчування.  

Також обстежено умови проживання жителя старостату, який має малолітню доньку. На даний час дівчинка перебуває в інтернатному закладі, мати дитини позбавлена батьківських прав, батько веде аморальний спосіб життя, не піклується про доньку, матеріальної допомоги не надає, самоусунувся від виконання батьківських обов’язків. У будинку безлад, антисанітарія, температурний режим не відповідає нормі. З батьком проводилася відповідна профілактична робота, але позитивного результату не досягнуто. Чоловікові вручено запрошення на комісію з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Зіньківської міської ради, де буде розглянуто питання про доцільність позбавлення його батьківських прав по відношенню до малолітньої доньки.

Начальник відділу «Служба у справах дітей та сім’ї» 

Наталія Рись

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора