A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Підсумували виконання бюджету громади за 2021 рік

Дата: 25.01.2022 13:59
Кількість переглядів: 167

Сьогодні під головуванням міського голови Сергія Максименка відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Зіньківської міської ради.

Члени виконавчого комітету розглянули три питання, відповідно до порядку денного, серед яких головним був звіт начальника фінансового управління Світлани Слинько про бюджет за 2021 рік. Світлана Іванівна детально проінформувала присутніх про виконання дохідної та видаткової частини бюджету громади за 2021 рік.

Члени виконавчого комітету одноголосно підтримали рішення про коригування кошторисних документацій по капітальному ремонту водопровідної мережі по вул. Миру в с. Покровське та капітального ремонту водопровідної мережі по вул. Підгірній у м. Зіньків.

У «різному» розглянули питання: утримання та розчистки доріг у зимовий період, автобусного сполучення по Зіньківській громаді, територіальної оборони та ведення військового обліку, заходи по запобіганню і поширенню коронавірусної інфекції тощо. Міським головою дано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів та установ виконавчого комітету міської ради.

На зображенні може бути: 4 людини, люди сидять, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людини, люди сидять та люди стоять


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора