A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Здійснили екстрений виїзд у сім'ю

Дата: 24.01.2022 16:47
Кількість переглядів: 320

На повідомлення місцевої поліції про невиконання батьківських обов’язків жителькою міста Зіньків по відношенню до малолітньої дитини та з метою перевірки житлово-побутових умов проживання родини, 24 січня 2022 року працівниками відділу соціальної роботи комунальної установи «Зіньківський центр соціальних послуг» Зіньківської міської ради, відділу «Служба у справах дітей та сім’ї» виконавчого комітету  Зіньківської міської ради та відділення поліції №4 Полтавського РУ ГУНП в Полтавській області здійснено екстрений виїзд  у сім’ю.

При виїзді до місця проживання родини на прохання працівників відповідних служб господарі не відчиняли дверей та не відповідали на телефонні дзвінки. Після тривалих перемовин вдалося ввійти в помешкання. У квартирі знаходилися мати з малолітньою дитиною, на момент обстеження життю та здоров’ю дитини нічого не загрожувало. З матір’ю проведена профілактична бесіда, попереджено про відповідальність за невиконання батьківських обов’язків. Сім’ю буде взято під соціальний супровід  та надано ряд соціальних послуг.     

Шановні жителі громади, якщо вам стало відомо  про невиконання батьками батьківських обов’язків стосовно дітей  або жорстоке поводження з ними, не будьте байдужими, негайно повідомляйте за телефонами:

відділення соціальної роботи  комунальної установи «Зіньківський центр соціальних послуг» Зіньківської міської ради – 0990360545;

відділ «Служба у справах дітей та сім’ї» виконавчого комітету  Зіньківської міської ради – 0951340512;

відділення  місцевої поліції – 102.

Відділ «Служба у справах дітей та сім’ї»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора