A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Різдвяна феєрія для випускників мистецької школи

Дата: 24.01.2022 08:37
Кількість переглядів: 187

Магія новорічних і різдвяних свят цими днями проникла до мистецької школи ім. П.К. Батюка. Старий Новий рік об’єднав випускників закладу різних років, однодумців, людей із різних життєвих стежин, але зі схожими спогадами й однаково теплими почуттями до мистецтва.

Кожен із присутніх на «Новорічних зустрічах» у святковому залі 14 січня так чи так був причетний до створення історії школи. За 57 років 647 випускників отримали свідоцтва про початкову музичну освіту, 120 із них продовжили навчання в середніх і вищих мистецьких закладах і, ставши на професійну стежину, із гордістю несуть мистецтво людям. Величезній кількості випускників музика на все життя стала розрадою й підтримкою.

Відтворюючи споконвічні традиції, господарі школи, викладачі та учні, підготували для гостей справжню різдвяну феєрію. Були в ній колядки від наймолодших учнів і дивовижний передзвін щедрівок, які подарували присутнім учасники вокального ансамблю старших класів. «Перчинкою» дійства став вертеп від гостей із Бірок. Серед його учасників також були випускники нашої школи. Сміх, захоплення, оплески та вигуки «Браво!» супроводжували виступи упродовж усього заходу.

Як батьківська домівка, гостинно зустрічала школа цього вечора своїх колишніх учнів, так і вдячні випускники завітали до вчителів не з порожніми руками – зі щирими спогадами, квітами й музичними подарунками. А ті, хто не зміг бути присутнім цього вечора в стінах «рідної домівки», надіслали музичні відеозвернення, потужний духовний посил та піднесення… Лунало вітальне слово від директора школи Світлани Должко, феєрична поезія від ведучої Ірини Горобець, ділилися спогадами про своїх випускників викладачі, звучали щирі слова вдячності з найкращими побажаннями від колишніх учнів та обіцянка завітати в гості через рік…

Нехай відчуття важливості своєї справи переповнює всіх учителів протягом року й увінчується новими здобутками наших учнів!

Директор Зіньківської ДМШ Світлана Должко

На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 12 людей, люди стоять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора