A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Ользі Ніценко присвоєно звання «Кандидата у майстри спорту України»

Дата: 21.01.2022 16:03
Кількість переглядів: 318

14-річній Ользі Ніценко, вихованці Зіньківського спортивного клубу «Росомаха», присвоєно звання «Кандидата у майстри спорту України».

- Оля активно почала займатися багатоборством 2 роки тому. Неодноразово брала участь у спортивних змаганнях різних рівнів: Чемпіонаті Полтавської області, де неодноразово посідала почесні перші місця, Чемпіонаті України, Чемпіонаті Світу та Міжнародному турнірі з військово-спортивного багатоборства. У розділі «Бойове двоборство» (стрільба з гвинтівки та всестилевий бій), де Оля виборола 1 місце і стала Чемпіоном світу, - розповідає керівник гуртка Олександр Антонов.

- Олександре Юрійовичу, скажіть, будь ласка, які риси характеру притаманні Ользі?

- Оля в першу чергу красива і дуже чуйна дівчинка, товариська, відкрита, добра, щира, життєрадісна, але водночас сильна та наполеглива, відповідальна та цілеспрямована.

- Як Оля стала "КМС"?

- Оля здібна і наполеглива, швидко навчилася переступати через «не можу» та «не хочу», завжди сумлінно і терпеливо виконує всі мої настанови, тому постійно досягає найвищих результатів. Завдяки своїй наполегливій праці отримала розряд «КМС».

- Окрім Ольги Ніценко чи має хтось із Ваших вихованців таке звання?

- По військово-спортивному багатоборству звання Кандидата у майстри спорту України» мають двоє моїх вихованців – Микола Хміль та Ольга Ніценко.

- Які стосунки панують між Вашими гуртківцями?

- Так як особисто я ставлюся до всіх своїх вихованців так, як до своїх  власних дітей, без перебільшення, то й стосунки між учнями панують такі, як взаємоповага, чесність, дружба, у нас кожен завжди готовий прийти один одному на допомогу, адже ми одна велика дружня сім’я  «Росомаха – Зіньків».

Щиро вітаємо Олександра Антонова та його вихованицю Ольгу Ніценко із заслуженою перемогою! Бажаємо вам якомога більше спортивних досягнень та успіхів на всіх змаганнях!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора