A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

З нагоди Дня Соборності України

Дата: 21.01.2022 14:25
Кількість переглядів: 210

Сьогодні, напередодні Дня Соборності України, біля пам’ятника Тараса Шевченка відбулися урочисті заходи.

У заході взяли участь керівництво міської ради, працівники відділів, установ та організацій міської ради, представники громадських організацій учасники міста, учні Зіньківського ліцею імені М. К. Зерова тощо.

- Успіх побудови демократичної та міцної держави ґрунтується на наших спільних зусиллях, на дотриманні принципів незалежності, на усвідомленні власної відповідальності за майбутнє усього українського народу. Ми повинні бути гідними місії, покладеної на нас долею, мусимо підтримати й продовжити героїчні досягнення наших предків, оправдати сподівання і стати гордістю для наших нащадків, - зазначив у своєму виступі секретар міської ради Олександр Прокопенко.

Хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам’ять Героїв Зіньківської громади – Віталія Кузьменка, Івана Матвієвського, Вадима Мирінця, Миколи Ряскова, які загинули на сході України в бою за правду, за свободу, за гідне життя на рідній землі.

Учасники мітингу поклали квіти до підніжжя пам’ятника Тараса Шевченка.

Після урочистостей, керівники міської ради відвідали пам’ятний знак Героям АТО на Меморіалі Вічної Слави та меморіальні дошки в м. Зіньків та с. Дейкалівка, поклали квіти.

Шановні земляки, щиро вітаємо усіх вас з Днем Соборності України! Зичимо вам міцного здоров’я, твердого духу, незламної гідності, самоповаги, порозуміння й глибокої віри у гідне майбутнє рідної Батьківщини! Миру вам і Божої Благодаті!

На зображенні може бути: 8 людей, люди стоять, на відкритому повітрі та пам’ятникНа зображенні може бути: 10 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людини, люди стоять, квітка та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 2 людини та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 9 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людини та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 10 людей, люди стоять та на відкритому повітрі

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора