A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні жителі Зіньківської громади!

Дата: 22.01.2022 06:00
Кількість переглядів: 416

Щороку 22 січня ми відзначаємо День Соборності України – свято єдності нації, яке дає усвідомлення, що кожен із нас – невід’ємна частина вільної, незалежної, суверенної держави.

Не одне покоління відстоювало право на соборність і свободу – одні з найбільших цінностей кожної демократії. І нині, коли тисячі українців, серед яких і жителі нашої громади, ціною власного життя та здоров’я зі зброєю в руках боронять на сході України засади соборності та незалежності нашої держави, даючи достойну відсіч агресорові, наш святий обов’язок пам’ятати про наших героїв – Віталія Кузьменка, Івана Матвієвського, Вадима Мирінця та Миколу Ряскова, усіх, хто віддав свої життя заради того, аби ми могли гордо називати себе українцями.

Щиро зичу всім нам злагоди, натхнення, успіхів на благо нашої громади та всієї України. Хай Всевишній зміцнює нас у вірі, благословляє на мудрість і твердість духу. І нехай відчуття побратимства, поваги один до одного допомагає кожному з нас на життєвому шляху, а свобода, єдність та рішучість роблять нас гідними нащадками наших волелюбних предків. Миру всім нам, благополуччя й добра! Зі святом вас! Із Днем Соборності України!

Міський голова Сергій Максименко

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора