A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Юні журналісти завітали до міського голови

Дата: 21.01.2022 09:00
Кількість переглядів: 323

Творчі вихованці гуртка журналістики комунального закладу «Зіньківський будинок дитячої та юнацької творчості» відвідали міську раду та взяли інтерв’ю у міського голови.

Юні журналісти підготували для міського голови низку питань, зокрема: яким був перший рік новоутвореної громади, які плани стали реальністю та які на сьогодні є проблеми, а також про плани на майбутнє та перспективи їх розвитку. Під час розмови Сергій Максименко окреслив позитивні зміни, які відбулися в громаді, та розповів про план розвитку територіальної громади.

Під час інтерв’ю вихованці гуртка «Юні кореспонденти» отримали перший вагомий досвід у проведенні зустрічі такого формату. Щиро дякували міському голові Сергію Максименку за надану можливість оприлюднити ті питання, які турбують молоде покоління.

Така співпраця завжди дає позитивний результат, як для учнів, так і для влади. Учні цікавляться змінами в громаді, про що сказали очільнику та запропонували свої ідеї щодо дозвілля у громаді. Сергій Миколайович подякував перспективній молоді за спілкування та побажав юному поколінню втілення запланованих ідей та проєктів в життя!

На зображенні може бути: 7 людей, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 4 людини та люди стоять


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора