A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Тамара Кащенко з Шилівки – майстриня на всі руки

Дата: 20.01.2022 15:38
Кількість переглядів: 938

Талановита людина завжди виділяється в суспільстві, привертає увагу. Талант – це те, що людина любить робити найбільше, те, що ніколи не кине, те, до чого вона повертається знову й знову, те, від чого отримує задоволення. Ці слова, без сумніву, стосуються дивовижної особистості, обдарованої жінки, чудового керівника, завідувачки Шилівського сільського клубу Тамари Кащенко.

Це людина, яка прийшла працювати в наше село в занедбаний клуб, не знаючи майже нікого, не маючи для роботи матеріальної бази. Почала збирати колектив, вселяти в людей любов до мистецтва. І в неї все вдалося! На сьогодні, мабуть, немає такого жителя нашого села, який жодного разу не відвідав би концерт чи якесь свято. Шилівських виконавців полюбили не лише місцеві жителі, а й люди з сусідніх сіл, адже почали часто приїжджати на заходи, щоб подивитися на наших артистів і отримати заряд енергії аж до наступної значної події.

Не можна не відзначити чудове свято, яке відбулося напередодні Нового року. Це просто казка для дітей! Учасники настільки вжилися у свої ролі, що по закінченні дійства наша малеча благала, аби їхні улюблені казкові герої повернулися. І так – кожен захід, адже щоразу – це щось нове, захопливе, те, що хочеться переглядати знову.

Часто люди говорять: « Та що то за робота? Що той завклуб робить?». Насправді багато. Це творча, клопітка робота, для якої потрібен світлий розум, наполегливість, бажання працювати, інколи навіть сидіти допізна. Ці всі якості зібрані саме в Тамарі Вячеславівні. Про таких людей, як вона, говорять: «Майстер на всі руки». Вона залучає себе практично в усі сфери діяльності – ліпить, малює, співає, танцює та ще й удома встигає все зробити.

Хочеться сказати щире «Дякуємо!» за те, що Ви в нас є, за Вашу працю та любов до людей, уміння створити й подарувати гарний святковий настрій, за те, що зібрали такий чудовий колектив.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, щоденних усмішок, вдалих і гарних ідей, підтримки та нових досягнень!

Із глибокою повагою вдячні жителі села Шилівка

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора