A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Свято Хрещення Господнього у м. Зіньків

Дата: 19.01.2022 14:29
Кількість переглядів: 222

Сьогодні у Зінькові на річці Ташань відбулося традиційне освячення води. Церемонія розпочалася із хресної ходи від Христо-Різдвяного молитовного храму Української православної церкви нашого міста.

Незважаючи на холод, до цього дійства долучились чимало охочих жителів Зіньківської громади.

Митрофорний протоієрей, благочинний 10-го округу Іван Бабич привітав усіх присутніх зі святом Хрещення Господнього, висловив подяку всім, хто допоміг в організації проведення заходу та належним чином підготував місце проведення освячення.

Христо-Різдвяним храмом було організовано благодійний ярмарок, де кожен мав змогу придбати гарячі напої та різноманітні смаколики.

Зіньківці долучилися до традиції свята – купання в ополонці, адже в цей день вода вважається священною, здатною очищати душі й тіла, а також зцілювати від будь-яких хвороб.

Сонячний, ясний морозний день подарував  багато щирих посмішок, а від спільної молитви всі присутні отримали максимум позитиву.

На зображенні може бути: 13 людей, люди стоять, на відкритому повітрі та дерево

На зображенні може бути: 6 людей, люди стоять та дорогаНа зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 10 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 6 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 10 людей та люди стоятьНа зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людини та водоймаНа зображенні може бути: 5 людей та водойма

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора