A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Привітали з поважним ювілеєм Наталію Кушніренко

Дата: 10.01.2022 14:36
Кількість переглядів: 285

90 років – це чудовий ювілей, який додає не лише сивину на волосся, але й тішить спогадами та життєвою мудрістю.

Сьогодні, 10 січня, 90-річний ювілей завітав до жительки міста Зіньків Наталії Степанівни Кушніренко. Привітати ювілярку з такою важливою датою завітали керуюча справами (секретар) виконавчого комітету міської ради Ганна Перехрест та голова ради ветеранів Володимир Прислонський. Гості вручили довгожительці подарунок та квіти від міської ради, а також висловили щиру вдячність за її добросовісну та невтомну працю. Побажали ювілярці міцного здоров’я, родинного затишку, бадьорості духу, пошани від людей та турботи від рідних.

Життя Наталії Степанівни нелегке, а переповнене труднощами та викликами. Вона пережила війну, важкі повоєнні роки, голодомор. Народилася ювілярка в селі Пилипенки, там минули її дитячі та юнацькі роки. Ще змалку маленька Наталія тяжко трудилася, адже народилася у багатодітній родині та рано втратила батька (загинув на війні). Все життя тяжко працювала в колгоспі.

Разом із чоловіком виростили й виховали трьох дітей: двох синів – Григорія та Івана, доньку Світлану, з якою проживає нині. Наразі жінка щаслива бабуся шістьох внуків та прабабуся своїх найдорожчих правнуків.

Незважаючи на всі перипетії, що випали на долю сьогоднішньої ювілярки, Наталія Степанівна весела, життєрадісна, відкрита, безмежно раділа гостям, була вдячна за привітання, турботу та увагу до неї. Щиро ділилася цікавими розповідями зі свого життя та розповідала про свою родину, яка для неї є гордістю та розрадою.

Щиро вітаємо Вас, шановна Наталіє Степанівно, з 90-річчям! Такий ювілей — дуже важлива і значима подія, адже далеко не кожному судилося зустріти настільки поважний вік. Зичимо Вам щастя, радості та ще довгих років життя в такому ж оптимістичному настрої!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора