A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Виконавчий комітет Зіньківської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади

Дата: 06.01.2022 13:44
Кількість переглядів: 527

Виконавчий комітет Зіньківської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу управління комунальною власністю.

До участі у конкурсі допускаються особи, які мають вищу освіту не нижче ступеня бакалавра у сфері інформаційних технологій, вільне володіння державною мовою, досвід створення та обслуговування локальних мереж організацій, знання мережевого апаратного та програмного забезпечення, засобів мережевого та системного управління, принципів та навичок простого ремонту апаратного забезпечення мережі, систем захисту інформації та способів попередження несанкціонованого доступу до інформації. Без вимог до стажу роботи.

До заяви кандидатів на заміщення вакантних посад додаються такі документи: особова картка (форма П-2 ДС), дві фотокартки 4х6, копії документів про освіту, декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік (декларація подається шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції за формою, що визначається Агентством), копія паспорта, документ, що засвідчує рівень володіння державною мовою та військового квитка (для військовозобов’язаних).

Під час проведення конкурсу кандидати складають іспит. З переліком питань до іспиту можна ознайомитись у відділі організаційної та кадрової роботи.

Документи подаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення конкурсу.

Контактний телефон: 2-43-22.

Адреса: м. Зіньків, вул. Воздвиженська, 40 (ІІ поверх, відділ організаційної та кадрової роботи).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора