A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Учні Ставківського опорного НВК – призери багатьох конкурсів, фестивалів, олімпіад

Дата: 21.12.2021 08:05
Кількість переглядів: 392

Останнім часом учні Ставківського опорного навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» здобули чимало нагород.

1. У рамках творчого проєкту «Назустріч мрії» Єгор Пшінник та Нікіта Бровко взяли участь у Всеукраїнському фестивалі – конкурсі мистецтв «Мелодія моєї мрії». Єгор виступив у номінації «Сценічне мистецтво» з літературно-музичною композицією «Колобок-женишок» та посів І місце. Нікіта представив твір Олександра Саратського «Коломийка» в номінації «Інструментальне мистецтво» й теж здобув перемогу.

2. Творча команда «Вибір» стала фіналістом Всеукраїнського конкурсу соціальних відео для шкільної молоді «Безпечна поведінка на дорозі учасників дорожнього руху» в межах проєкту «Комплексна програма взаємодії поліції, органів місцевої влади та населення на засадах партнерства в Запорізькій області», реалізована громадською організацією «Переселенці та громади разом» у партнерстві з благодійною організацією «Благодійний фонд «Посмішка ЮА» за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру. Діти отримали в подарунок Bluetooth-навушники та Bluetooth-колонки.

3. Учні Ставківського НВК взяли активну участь у заочній обласній фотоолімпіаді «Пізнай свій рідний край», яку проводив Полтавський обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді. Другокласник Максим Лимоня отримав диплом за друге місце в конкурсі, а учень 11 класу Андрій Донець – диплом за третє місце в номінації «Краєвиди». Загалом школярі опорного закладу надіслали на конкурс 61 роботу.

4. У фотовиставці до Дня соборності «Україна – це ми» перше місце в обласному етапі й грамоту у Всеукраїнському конкурсі отримав дев’ятикласник Віталій Королевят, а шестикласниця Аня Салашна – обласний диплом призера.

5. Учениця 2 класу Кіра Шевченко одержала грамоту обласного еколого-натуралістичного центру в конкурсі «Збережи ялинку» та диплом новорічного онлайн-челенджу «Новорічні активашки». Грамотою центру в конкурсі «Збережи ялинку» був відзначений і Кирило Сиволога, учень 5 класу.

Ми щиро вітаємо дітей із перемогами, бажаємо успіхів, натхнення та нових творчих злетів. Так тримати! Ми пишаємося своїми вихованцями!

Ставківський опорний НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад»

Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора