A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Казкове дійство у серці Зінькова

Дата: 19.12.2021 21:32
Кількість переглядів: 789

Гарний настрій, радість в очах дітей, відчуття чарівної новорічної казки, приємні емоції та незабутні враження – тільки так можна описати атмосферу сьогоднішнього свята, що панувало в самому серці Зінькова.

На святковий захід з нагоди відкриття головної ялинки Зіньківської громади завітали і діти, й дорослі, де кожен мав змогу весело та цікаво провести своє дозвілля. На малечу чекало веселе театралізоване свято, ігри, конкурси, розважальна програма за участю Святого Миколая, який радо зустрічав маленьких гостей біля свого будиночку та дарував за вірші й пісні солодкі подарунки. Дорослі ж мали змогу відвідати святковий ярмарок, а також посмакувати різноманітними смаколиками.

Під час урочистостей було оголошено переможців конкурсу «Найкраща новорічна прикраса для ялинки» й нагороджено дипломами, грошовими сертифікатами та солодкими подарунками. 

Міський голова Сергій Максименко зі щирими й теплими словами звернувся до присутніх, привітав із Днем святого Миколая та прийдешніми новорічними святами, подякував всім, хто долучився до створення справжньої Новорічної казки, та тим, хто вносить вклад у розвиток нашої громади, відзначив юних жителів, які створили справжні витвори мистецтва, що зараз прикрашають дві ялиноньки міста. Побажав усім міцного здоров’я, гарного настрою, нових здобутків, миру та злагоди, щедрості та благословення Святого Миколая, його прихильності та опіки.

Урочисто, під гучні оплески присутніх головна ялинка Зіньківської громади засяяла своїми різнокольоровими вогниками та готова радо зустрічати своїх відвідувачів.

Гучна музика, креативні, неймовірної краси фотозони, вишукані красуні-ялиноньки – все це додавало своєрідного шарму та святкового настрою.

Змістовну, веселу та цікаву концертну програму присутнім подарували артисти  комунального закладу «Міський будинок культури» Зіньківської міської ради. З прийдешніми Новорічними святами, дорогі жителі Зіньківської громади!!!

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 7 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та снігНа зображенні може бути: 8 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 9 людей, дитина, люди стоять, люди гуляють та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 1 особа, ялинка та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 7 людей та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 13 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 12 людей, дитина, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 12 людей, дитина, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 7 людей, люди стоять та снігНа зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та снігНа зображенні може бути: 3 людини та люди стоятьНа зображенні може бути: 1 особа, дитина та стоїтьНа зображенні може бути: 2 людини та люди стоятьНа зображенні може бути: 4 людини та люди стоятьНа зображенні може бути: 9 людей та люди стоятьНа зображенні може бути: 1 особа та стоїтьНа зображенні може бути: 7 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 8 людей та люди стоятьНа зображенні може бути: 8 людей, ялинка та на відкритому повітрі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора